Kunstvlog: leren fietsen

28 februari 2018 - 4 reacties

Dank jullie wel voor alle reacties op mijn eerste vlog via diverse kanalen 🙂

Hier een volgend blog over wat leren fietsen te maken heeft met minder kritiek hebben. In het vlog spreek ik vooral over mensen die net beginnen. Maar elk schilderij of tekening heeft een nieuw begin. Dus voor de oude rotten in het vak en door de wol geverfde kunstenaars: vooral kijken!

 

 

Reacties

 • Francien schreef:

  Leuk Yette die foto’s van jou en Daniel!!!Geestig om te zien!

 • marion van marum-kley schreef:

  hoi Yette, wat een positiviteit straal je weer uit en .. goeie tips// toch ben ik ook een beetje kritisch en wel om het volgende. Ik heb een beetje moeite met het verstaan van je verhaal. Misschien kun je iets duidelijker en wat langzamer praten, maar door je stralende lach is dat een beetje moeilijk denk ik. Blijf vooral lachen maar spreken is net als zingen/ duidelijkheid is belangrijk.succes en lieve groetjes/marion

 • Noor Koolen schreef:

  Ik geniet van je blogs. Zit te kijken te luisteren met een big smile.:)

 • Martin van Els schreef:

  Ha ik ben wel benieuwd naar de nieuwe bijdrage, en deze stuur ik even door aan iemand die wel wat met deze bijdrage kan. 😉


 

Powered by Hoover & Hitch