Lantefanten en niets doen

18 april 2018 - 2 reacties

Lieve kunstvlog kijkers!

Wat fijn om te merken dat jullie 2 weken geen vlog toch wel een beetje lang vinden en dat jullie vragen wanneer de volgende komt 🙂 Het doet me goed dat ik jullie inspireer met mijn vlogs! Ik zou je willen vragen om anderen te attenderen op mijn vlog zodat ik nog meer mensen kan inspireren.

Dit vlog gaat over het belang van niets doen…  Laat me vooral weten wat jij vind van niets doen, welk effect het heeft op je geest.

Reacties

 • Maarten schreef:

  Beste Yette, Niets vind ik wel weinig. Als ik ‘niets’ doe gaan mijn hoofd en mijn zintuigen gewoon door en mijn spijsvertering en ademhaling natuurlijk ook. ‘Lopen’ is bij mij heel nodig om ‘niets’ te kunnen doen. Dus misschien is het meer ‘open zetten’, ‘uitwaaien’, uit je gewone doen stappen.

 • Marjolijn Rigtering schreef:

  Lieve Yette, wat heb je een monumentaal kunstwerk gemaakt tijdens je wandeling !
  Helemaal eens met de inhoud van je vlog !
  Soms ga ik en dagje “langzaam leven”, nadat ik overvoerd dreig te worden met prikkels en werk.
  Ik leerde mezelf aan om me daar niet “schuldig” over te voelen, terwijl er eigenlijk van alles gedaan zou kunnen worden……
  Na zo’n dagje of dagen voel ik me weer veel levendiger in de geest, ook energieker en ga weer met gretigheid aan de gang in het atelier.
  Liefs. Marjolijn.


 

Powered by Hoover & Hitch