2020 als wit canvas

4 januari 2020 - 3 reacties

Het nieuwe jaar staat als een wit canvas voor ons klaar en ik ben benieuwd wat er allemaal op het doek zal verschijnen!

Een nieuw jaar is een beetje als een wit canvas. Je hebt wel een idee van wat er op kan komen te staan en je hebt ook wel al wat schetsen gemaakt maar helemaal zeker weten hoe de uitkomst zal zijn weet je niet.

Je hebt invloed op het witte doek door alles wat je hebt geleerd en onderzocht maar daarnaast gebeuren er ook dingen die je niet had voorzien. “happy little accidents” zoals de inmiddels tot cultheld verheven Bob Ross zegt. Kleine of grote dingen die anders lopen dan voorzien waardoor je tot nieuwe ontdekkingen komt.

 

Die combinatie van ontdekken en ambacht.. dat is waar het mij om gaat tijdens het les geven, tijdens het open atelier, tijdens de (nieuwe) workshops die ik aanbied!

Aankomende maandag, 6 januari, start er weer een nieuw jaar bij Atelier Rohde. En ik heb er zin in! Over een kleine maand verhuis ik naar een groter atelier waarin ik door zal gaan met de lessen die ik geef maar waar ik ook nieuwe dingen zal uitproberen.

2020 is voor mij een wit canvas waarop van alles mogelijk is. En ik ben zeer benieuwd naar alle onverwachte bijkomstigheden J Ik houd jullie op de hoogte!

Voor nu, ik wens jullie een creatief, inspiratievol en kleurrijk 2020 toe en wellicht zien wij elkaar in het (nieuwe) atelier!

 

Reacties

  • Nicoline Hendriks schreef:

    Veel plezier en weer veel succes 2020!

  • Marjolijn Rigtering schreef:

    Yvette ik wens jou ook een mooi en gezond 2020 toe!
    Veel creatieve wenkende perspectieven en een leerzaam jaar voor je cursisten !
    liefs, Marjolijn.


 

Powered by Hoover & Hitch