Kosten

passepartout: €45

losse kaart: €12,50

Deze avond is inclusief een goed glas wijn van wijnhandel

Duur

4 vrijdagavonden

19.30- 22.00

Data

3 november & 1 december ’17, 5 januari & 3 februari ’18

Aanmelden

Meld je aan voor de wintergasten door een mail te sturen naar cursus@atelierrohde.nl of maak gebruik van het contact formulier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er speelt!

   

Wintergasten

een serie interviews met kunstenaars van Gelderse bodem onder het genot van een goed glas wijn van Wijnhandel Cave de Portugal

Welke stappen neem je voordat je daadwerkelijk gaat schilderen? Welke gedachten spelen allemaal voor en tijdens het maken van een kunstwerk? Hoe kies je je onderwerp? Hoe maak je je hoofd leeg? Stem je je technieken of kleuren daar op af? En waarom is juist dat onderwerp interessant voor jou? Welke kunstenaars vind je inspirerend en welke juist niet? Waar loop je tegen aan in je werk? Werk je in series en waarom? Heb je inspiratie nodig om aan het werk te gaan? Welke verf gebruik je? etc.

Dit zijn een aantal vragen die Yette elke eerste vrijdagavond van de maand tijdens de reeks Wintergasten aan Diederik, Mirka, Marlieke of Ellen zou kunnen vragen. Ook kijken we deze avond naar filmfragmenten die de kunstenaar heeft mee gebracht. Een avond om inspiratie op te doen, kunstenaars te leren kennen en om inzicht te krijgen in het kunstenaarsbestaan.

3 november 2017 Diederik Grootjans
1 december 2017 Mirka Farabegoli
5 januari 2018 Marlieke Overmeer
2 februari 2018 Ellen van der Wal

Klik op de naam van de kunstenaar om op zijn/haar website te kijken.

 


 

Powered by Hoover & Hitch