Kosten

geen

Waar vindt je het vlog?

 

 

vrij-werken-1

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er speelt!

   

The artist way

Meer creativiteit in je leven? Meer in verbinding met dat wat echt belangrijk is? Je eigen creatieve weg durven volgen?

Ruim 20 jaar geleden schreef Julia Cameron The Artist Way. Dit boek is de reden dat ik beeldend kunstenaar werd en Atelier Rohde heb opgericht. Nu is het tijd om de creatieve stroom die de Artist Way mij bracht te laten vertakken en door te laten stromen!

Vanaf februari 2018 start ik een video blog. Hierin geef ik allerlei tips over inspiratie, creeeren, het creatief proces, blokkades etc. In dit vlog leer ik je je creatieve stroom te (her)vinden! Op een praktische en nuchtere manier.

De ontwikkeling om de The Artis Way zo te maken dat het bij onze huidige tijdsgeest past is in volle gang. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op The Artist way Nijmegen groep: https://www.facebook.com/groups/811237545700869/  

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en het inspiratievlog? Geef je op voor de nieuwsbrief en klik hier: http://atelierrohde.nl/contact/

 

In goede handen

Yette Rohde heeft haar beeldend kunstenaarsschap gecombineerd met haar voormalige werk als beeldend therapeut. Als trainer is zij een verbindende factor en weet mensen zowel op hun gemak te stellen als uit hun comfortzone te halen.

 


 

Powered by Hoover & Hitch