Kosten

Vanaf € 200,-
Inclusief materiaal

Voor elk feest is er een geschikte beeldende vorm te vinden! Neem contact op met Atelier Rohde en vraag naar de mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er speelt!

   

Workshops

Een kunstzinnig tintje aan een uitje of een feest? Een bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeestje of een verjaardag? Atelier Rohde heeft een creatief en divers aanbod in workshops op locatie of in het atelier! Portretschilderen tijdens een buurtfeest, landschappen schilderen met ‬collega’s, modeltekenen voor een vrijgezellenfeestje of een gezamenlijk kunstwerk maken met je familie!

‪Atelier Rohde maakt workshops op maat voor particulieren en ‬bedrijven. Al vanaf €250,- is het mogelijk om een workshop te boeken bij Atelier Rohde. Atelier Rohde kijkt samen met je naar je wensen maakt daar‬ een passend en schilderachtig geheel van. ‬‬‬

Een aantal voorbeelden; 

“Gesamt kunstwerk” – eerst individueel werken, dit wordt later bij elkaar gevoegd tot 1 gezamenlijk werk  €25 p.p.

Schilder je collega/vriendin/familie: Portretschilderen, werken in tweetallen, schilderen op doek €25 p.p.

Modelschilderen- schilderen naar aanleiding van een echt naaktmodel, schilderen op doek €30 p.p.

Visie Visueel; je bedrijfsmotto in beeld – schilderen op doek, individueel of samen op doek €35 p.p.

teambuilding

Op zoek naar een creatieve manier voor teambuilding en training? Bij Atelier Rohde kan je creatieve trainingen met volgen. Deze zijn gericht op gezamenlijke doelen, het op een andere manier leren kijken naar het proces, out of the box denken, elkaar op een andere manier leren kennen etc.

 

 

workshops-3workshops-4workshops-2


 

Powered by Hoover & Hitch