Kosten

€ 115,-
Exclusief materiaal

Duur

8 lessen

Data

Maandag
19:30 – 21:30

Woensdag
13:15 – 15:15

19.30 – 21.30

Je kunt op ieder gewenst moment instappen, de cursus heeft geen startdatum!

Aanmelden

Meld je aan voor deze cursus door een mail te sturen naar cursus@atelierrohde.nl of maak gebruik van het contact formulier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er speelt!

   

Open atelier lessen

Hou je ervan om je eigen gang te gaan en zonder opdrachten? En vind je het fijn om op een vast moment in de week met andere mensen te schilderen of te tekenen? En wil je begeleiding op maat van een bevlogen docent? Dan zijn de open atelier lessen de juiste vorm voor jou!

‪Je werkt individueel in de groep aan je eigen schilderij of tekening en wordt begeleid in ‬je eigen tempo.

Elke les wordt er een kort moment naar oude of hedendaagse meesters gekeken. Yette ontleed hun schilderijen naar aanleiding van een bepaald thema of beeldelement. Hier steek je veel van op en je leert dit gaande weg toe te kunnen passen in je eigen werk.

2020 Februari Feestmaand

Om te vieren dat atelier Rohde naar een mooi groot atelier gaat verhuizen is er een welkom in het nieuwe atelier actie! In de maanden februari en maart kan je op de woensdag middag of avond gebruik maken van de twee voor de prijs van 1 actie. Kom naar het open atelier of volg een basiscursus met z’n tweeën en betaal maar voor één persoon!

Voorwaarden open atelier twee voor de prijs van 1 actie: De open atelier strippenkaart bevat acht lessen voor €120. Deze strippenkaart is 10 weken geldig en enkel te gebruiken op de woensdagmiddag of avond. Deze kaart kan gekocht worden in de gehele maand februari en is persoonsgebonden.

 

Open atelier lessen tekenen en schilderen creatieve cursus

 

Powered by Hoover & Hitch