Kosten

€ 240,-
Exclusief materiaal

Duur

10 lessen

Data

Deze cursus loopt het gehele jaar door en is opgedeeld in blokken van 10 lessen. Het is mogelijk om tussentijds in te stromen.

Dinsdag
19:30 – 22:00

Deze cursus is voor gevorderden. Dit houdt in dat er van je verwacht wordt dat je al bekend bent met modeltekenen en/of -schilderen. Voor instroommogelijkheden neem contact op met Atelier Rohde.

Aanmelden

Meld je aan voor deze cursus door een mail te sturen naar cursus@atelierrohde.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er speelt!

   

Model en portret schilderen

Wil je graag een gedegen cursus over hoe je een model of een portret schildert? Welke technieken je daarvoor het beste kan toepassen en hoe je je beeld versterkt door bijvoorbeeld compositie of kleurwerking? En heb je al ervaring? Dan is deze cursus interessant voor jou!

‪In deze cursus werk je iedere avond naar levend model en wordt er voor afgaand‬ aan de les bepaalde schildertechnieken of beeldelementen besproken zoals compositie, kleurwerking, licht en donker, contrast, beweging en richting etc.‬

‪Na de les wordt het werk besproken zodat je ziet waar je kwaliteiten liggen en waar je deze kan versterken.

“De afgelopen jaren heb ik beslist meer geleerd op het vlak van tekenen naar model dan tijdens mijn jaren op de akademie.” Martin

 

cursus Model en portret schilderen en tekenen

 

 

 


 

Powered by Hoover & Hitch